Kızıltepeli kadınlardan sıfır atık projesine destek

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi bünyesinde faaliyet yürüten Çok Amaçlı Toplum Merkezi´nde (ÇATOM) kadınlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın himayesinde devam eden sıfır atık projesine destek vermek içi

Yaşam 18.12.2019 09:40:01 0
Kızıltepeli kadınlardan sıfır atık projesine destek

Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi bünyesinde faaliyet yürüten Çok Amaçlı Toplum Merkezi´nde (ÇATOM) kadınlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın himayesinde devam eden sıfır atık projesine destek vermek için atık malzemeleri sanat eserine dönüştürdü.  Kadınlar ürünlerini kargoyla Emin´e Erdoğan´a gönderecek.

Kızıltepe ÇATOM´da kurs güren kadın kursiyerler bu sefer de kolları sıfır atık için sıvadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´ın himayesinde devam eden sıfır atık projesine destek veren kadınlar atık şişelerden, eski elbiselerden birbirinden güzel ürünler ortaya çıkardı. Kadınlar ürünleri satarak hem aile bütçelerine katkı sunacak hem de geri dönüşüme katkı sağlayacak.Atık malzemeleri sanat eserine dönüştüren kadınlar ürünlerini Kaymakam Hüseyin Çam´a tanıttı.

ÇATOM Saha Sorumlusu Bahar Yıldız, kursiyer kadınların geri dönüşüme katkı sunduklarını söyledi. Yıldız, kadınların yaptığı ürünleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Emine Erdoğan´a göndereceğini vurguladı. Kaymakam Çam da kadınlar adına Emine Erdoğan´a mektup yazdı. 

/resimler/2019-12/18/0942582097937.jpg