Kızıltepeli genç sporcunun başarısı dikkat çekti

Mardin Kızıltepeli genç sporcu Muhammed Ensar Koçhan Çınar Belediye Spor ile Diyarbakır Yenişehir Belediye Spor arasında oynanan maç ta attığı gol ile dikkatleri üzerine çekti.

Spor 21.12.2023 09:05:00 0
Kızıltepeli genç sporcunun başarısı dikkat çekti

Çınar Belediye sporda oynayan Muhammed Ensar Koçhan son maçta Diyarbakır Yenişehir Belediye maçın 46. Dakikada attığı gol ile bir başarıya daha imza attı. Daha önce de Mezitli 33 spor, Kızıltepe Spor Lisesi ve Kızıltepe Sportif faaliyetleri takımlarında oynayan genç futbolcu hem üniversite antrenörlük bölümü okuyor hem de Çınar Belediye Sporda top koşturuyor.

Yaklaşık 6 maçtır oynayan genç futbolcu Koçhan’a gösterdiği performans nedeniyle tebrikler ard arda geliyor.

Çınar Belediye Spor da oynadığını ve takımının galip gelmesi için elinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini ifade eden Genç Futbolcu Muhammed Ensar Koçhan şöyle konuştu:

“Amacımız takımızın galip gelmesidir. Son maçta Diyarbakır Yenişehir Belediye spor karşısında galip geldiğimiz için mutluyum. Takım arkadaşlarımızla, taraftarlarımızla hocalarımızla hep beraber bu galibiyeti aldık. Bende bu maçta bir gol attım onun için ayrıca sevinçliyim. Bu galibiyet hepimzin galibiyetidir. Bundan sonra da takımımız galip gelmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Bir Kızıltepeli olarak futbolda ilerlemek istiyorum. Herkeste olduğu gibi hayalimde de büyük takımlarda top oynamak vardır. İnşallah bu amacımıza ulaşırız. Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.