Kızıltepeli öğrenciler tatili dolu dolu geçiriyor

Kaymakam Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu; Kızıltepe Kaymakamlığı, Kızıltepe Belediyesi, İlçe Gençlik ve Kültür Merkezi ile Müftülük bünyesinde açılan ücretsiz yaz kurslarından faydalanan öğrencileri ziyaret etti.

Gündem 13.07.2023 13:32:00 0
Kızıltepeli öğrenciler tatili dolu dolu geçiriyor

Okulların kapanmasıyla birlikte Kızıltepe Kaymakamlığı, Kızıltepe Belediyesi, İlçe Gençlik ve Kültür Merkezi ile Müftülük öğrencileri için harekete geçti. Spor, sosyal ve sanatsal alanda pek çok branştan ücretsiz kurslar öğrenciler ile buluştu. Futbol, basketbol, tekvando, Kuran-ı Kerim, jimnastik, akıl ve zeka oyunları, resim, badminton, voleybol, yüzme gibi birçok kurstan öğrenciler faydalanıyor.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Fatih Cıdıroğlu da bu kapsamda yaz kurslarından faydalan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Cıdıroğlu, yaz kurslarının öğrencileri mutlu ettiğine değindi.

Cıdıroğlu, “ Çocuklarımızı mutlu görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Hem eğlenip hem öğreniyorlar. Yaz kurslarımız ile öğrencilerimizin eğitim ve kişisel gelişimine katkı sağlamayı, sosyalleşmeleri için aktivite alanları oluşturmayı, yeteneklerini geliştirmeyi ve spor yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Kurslarımız öğrencilerin gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda kaliteli vakit geçirmelerini de sağlıyor. Kaymakamlık ve belediye olarak bizlerin açmış olduğu kurslar var. Müftülüğümüzün açmış olduğu Kuran-ı Kerim kursumuz var bunun yanın da İlçe Gençlik ve Kültür Merkezimizin açmış olduğu kurslar var. Tüm öğrencilerimizi bu kurslarımıza bekliyoruz” dedi.