Kızıltepeli Yusuf Salih Yiğit Altınordu FK kampına davet edildi

Mardin’inin Kızıltepe ilçesinde futbolcu bir babanın oğlu olan 12 yaşındaki Yusuf Salih Yiğit, performansıyla şimdiden göz dolduruyor. 2009 doğumlu olan Yiğit Altınordu Futbol Akedemisi’ne davet edildi.

Spor 4.11.2021 18:54:00 0
Kızıltepeli Yusuf Salih Yiğit Altınordu FK kampına davet edildi

Altınordu bugün özellikle altyapısının başarılarıyla adından söz ettiriyor. Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü gibi altyapısından çıkardığı oyuncuları Avrupa’nın en iyi liglerine ihraç eden kulüp genç yetenekleri yetiştirmeye devam ediyor.

Futbolcu olmak isteyen bir çok çocuğun hayalinde olan Altınordu Futbol Akedemisi Kampına Kızıltepeli 12 yaşındaki Yusuf Salih Yiğit de davet edildi. Eski başarılı futbolcu İbrahim Halil Yiğit’in oğlu olan Salih Yiğit, önümüzdeki günlerde Akademiye katılmak için İzmir2in yolunu tutacak.

Mutluluğu gözlerinden okunana Yiğit, “Babamda ve amcalarımda futbolculuk geçmişi var. Babam profesyonel liglerde senelerce futbol oynadı. Haliyle benim de futbolla tanışmam kaçınılmaz oldu. Babam futbolcu olmam için bana büyük bir destek veriyor. Futbolumu Altınordu Futbol Akademesi’ndeki hocalarım beni beğenmişler ve akademiye davet ettiler. Tabi bu nenim için çok büyük bir şans ve bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendireceğim.” dedi.