Kızıltepe’nin efsanevi atleti Aydoğan’dan Yeni Kızıltepe Spor’a tebrik

Mardin'in efsanevi atleti gazeteci yazar Cemil Aydoğan, “Yeni Kızıltepe Spor ilçemizin spor alanındaki, onur ve itibarını en yüksek seviyeye çıkararak, silinmeyen bir eser olarak önemli bir yere taşımıştır." dedi.

Spor 29.04.2021 12:02:00 0
Kızıltepe’nin efsanevi atleti Aydoğan’dan Yeni Kızıltepe Spor’a tebrik

Mardin bölgesinde dönemin yenilmeyen efsanevi atleti gazeteci yazar Cemil Aydoğan, Yeni Kızıltepe Spor’un Efeler Ligi'ne yükselmesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gazeteci yazar ve Barış Aktivisti Cemil Aydoğan, Yeni Kızıltepe Spor voleybol takımının göstermiş olduğu başarının gurur verici olduğunu söyledi. Aydoğan, “1972 ve 1974 yıllarında atletizmde bin 500, 3 bin, 5 bin metrelerde 16 yarışta birinci geldiğini hatırlatan Aydoğan, sporun bir şehre neler kattığını takdir ederseniz en iyi anlayanlardan biriyim.” Dedi.

Kızıltepe’de sportif faaliyetlere verdiği destek için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, “Yeni Kızıltepe Spor ilçemizin spor alanındaki, onur ve itibarını en yüksek seviyeye çıkararak, silinmeyen bir eser olarak  önemli bir yere taşımıştır. Yeni Kızıltepe Spor'a maddi manevi her nevi desteği veren, başta Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sayın Hüseyin Çam'a teşekkür ediyorum.

Ayrıca Kulüp Başkanı Turgut Cevheroğlu'na, Sportif Direktörü Şino Cevheoğlu’na Takım Antrenörü Akif Gürgen'e, takım kaptanı Celil Yavuz'a, tüm takım oyuncularına ve kulüp sorumlularına, kurumsal olarak teşekkür ediyorum. Kızıltepe ve Mardin halkı bu spor hizmetkarlarına minnettardır.” dedi.