Kızıltepe’nin emektar eğitimcisi Adıbelli hayatını kaybetti

Kızıltepe'nin emekli öğretmenlerinden ve tanınmış simalarından biri olan eğitimci Mehmet Adıbelli, geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybetti.

Gündem 4.01.2022 09:44:00 0
Kızıltepe’nin emektar eğitimcisi Adıbelli hayatını kaybetti

Kızıltepe 23 Nisan ve Atatürk ilkokulunda uzun yıllar eğitimci olarak görev yapan emekli öğretmen Mehmet Adıbelli, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

İlçenin en kıdemli öğretmenlerinden biri olan ve Kızıltepeli binlerce öğrencinin öğretmenliğini yapan Adıbelli, babacan ve sevecen karakteri ile kendisini öğrencilerine sevdirip öğrencilerini topluma yararlı birer birey olarak yetişmelerine vesile oldu.

 

Merhumun cenazesi, Cumartesi günü öğle namazına müteakip kılındı. cenaze namazının ardından Sultan Şeyhmus aile mezarlığı'nda defnedildi.  Şeyhdavut Yalçınkaya taziye evinde taziyeler kabul edildi.

Mardin D-SMART Bayi Talip Adıbelli, Kızıltepe Dilara Ticaret  Sahibi Serdar ve Göksel Adıbelli'nin babası olan Mehmet adıbelli 70 yaşındaydı.

 

Yurt  Haber Gazetesi ailesi olarak merhum Mehmet Adıbelli hocamıza Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, eğitim camiası ve öğrencilerine başsağlığı diliyoruz.