Kızıltepespor’a el birliğiyle sahip çıkmalıyız

Kızıltepe’nin eski futbolcularında Futbol sevdalısı işadamı Lokman Aydemir, Kızıltepeli işadamları ve ileri gelenlerine çağrıda bulunarak Kızıltepespor’un yeniden aktifleştirip tek çatı altında toplanmak gerektiğini söyledi.

Gündem 14.04.2022 11:09:00 0
Kızıltepespor’a el birliğiyle sahip çıkmalıyız

Uzun Yıllar TFF 3. Lig’de mücadele eden Kızıltepespor’un amatör ligine düştükten gerekli desteğin sağlanmaması sonucu bir daha 3. Lige yükselme başarısı gösteremediğine dikkat çeken İş adamı Lokman Aydemir, Kızıltepe’nin tüm takımların Kızıltepespor takımında güçlerini birleştirip takımı üst liglere çıkarma çağrısında bulundu.

 

Sporu ve özellikle futbolu çok sevdiğini belirterek Kızıltepe gibi nüfusu ve ekonomisi yüksek olan bir ilçenin profesyonel liglerde takımı bulunmamasının kendisini çok üzdüğünü ve kendisi gibi buna üzülenlerin olduğuna emin olduğunu söyleyerek, “Kızıltepemiz birçok ilden büyük ekonomisi de 2.lige, 1 ligde oynayacak bir takımı besleyecek destekleyecek bir güce sahip yeterki birlik olsun. Amatör olarak çok sayıda takımımız var ancak Kızıltepespor ismi bir geçmişi var bir simgedir. Benim teklifim bütün takımların yöneticilerinin de içinde olduğu iş adamalarının da destek verdiği bir yönetim oluşturup bu takımı hak ettiği liglere çıkarmak tek arzum. Bu yola çıkacak tüm oluşumlara Lokman kuyumculuk yönetim kurulu başkanı Lokman Aydemir olarak destek vermeye hazırım.” dedi.