KIZILTEPESPOR'UN EFSANE FUTBOLCULARDAN METİN CAN YÜCESOY HAYATINI KAYBETTI

Kızıltepespor ve Mardinspor un efsane futbolculardan Metin Can Yücesoy hırslı ve mücadeleci futbolu ile gönüllerde taht kurmuştu. bugün arkadaşları ile stadyumda yaptığı maçta kalp rahatsızlığı geçirerek yaşama veda etti

Gündem 25.02.2024 19:53:00 0
KIZILTEPESPOR

KIZILTEPESPOR'UN EFSANE FUTBOLCULARDAN METİN CAN YÜCESOY ÇOK SEVDİĞİ YEŞİL SAHADA HAYATINI KAYBETTI

Kızıltepespor ve Mardinspor un efsane futbolculardan Metin Can Yücesoy hırslı ve mücadeleci futbolu ile gönüllerde taht kurmuştu. bugün arkadaşları ile stadyumda yaptığı maçta kalp rahatsızlığı geçirerek yaşama veda etti son görüşmemizde eski güzel günleri yad etmiştik.
Önceki dönemlerde Mardinspor ve Kızıltepespor başta olmak üzere birçok takımın gözde futbolculardan olan Metin Can küçük yaşlarda deneyimli ağabeyleri ile Kızıltepespor un defasında yerini almıştı bitmek bilmeyen enerjisiyle tarafından sevgilisi olan Metin Can kişiliğiylede kendini kabul ettirmişti. son dönemlerde kalp rahatsızlığı bulunuyordu. düzenli tedavi görüyordu. Efsane olduğu Kızıltepe ilçe stadında belkide son maçına çıktı belkide hayata veda maçı oldu çok üzgünüm iki çocuk babasıydı.Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşallah ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. son görüşmemizde çektiğim bu fotoğrafı ile kendisine ile ilgili haber yapmıştım.