Kızıltepe'ye kulak burun boğaz doktoru atandı

Kızıltepe'de uzun bir süredir kulak burun boğaz bölümünde doktor yetersizliğinden şikayetçi olan vatandaşlar bu bölüme sadece bir doktorun atanmasını yetersiz buldu.

Sağlık 5.04.2022 08:31:00 0
Kızıltepe

Kızıltepe Devlet Hastanesinde göreve başlayan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Fetih Furkan Şahin hasta kabulüne başladı.

Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde uzun bir süredir doktor bulunamayan bölümlerden biri de kulak burun boğazdı. 300 bin nüfusluk şehirde bu bölümde doktor bulunamıyordu. Kızıltepe Devlet Hastanesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada atanmaya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

“Hastanemizde göreve başlayan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fetih Furkan Şahin hasta kabulüne başlamıştır.”

Randevu açılmadı iddiası

Atamanın iyi olduğunu kaydeden vatandaşlar ancak Kızıltepe gibi büyük bir ilçeye bir kulak burun boğaz b doktorunun atamasını yetersiz buldu. Vatandaşlar en az iki doktorun daha görevlendirilmesi gerektiğini vurguluyor. Ayrıca vatandaş randevu sisteminin açılmadığını sistemin bir an önce açılması gerektiğini belirtti.