“Kızıltepe’ye ziraat fakültesinin yapılması elzem hale geldi”

MTDF Başkanı Mehmet Şerif Öter, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret ederek “Kızıltepe'ye ziraat fakültesinin yapılması elzem hale geldi.” dedi.

Eğitim 9.11.2020 22:04:00 0
“Kızıltepe’ye ziraat fakültesinin yapılması elzem hale geldi”

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Öter, “Mardin muhtarlar dernek başkanı İsa Dal kardeşimle birlikte Artuklu üniversitemizin rektörü Prof. Dr. Sayın İbrahim Özcoşar hocamızı ziyaret ettik. 43 ilden büyük 300 bin nüfusa yaklaşan ve dünyanın en bereketli topraklara sahip olan ve her 3 Mardinliden birinin yaşadığı mega ilçe Kızıltepe'ye ziraat fakültesinin yapılması elzem hale geldiğini ve bu yönde Kızıltepeliler olarak kesinlikle bu haklı talebimizden vazgeçmeyeceğimizi sayın rektörümüze bildirip, desteklerini talep, ettik.

Bu konuda sayın rektörümüzün olumlu ve yapıcı desteklerini görmekten memnuniyet, duyup, mutlu olduk. Değerli vakitlerini bize ayırdıkları ve misafirperverliği için Sayın Rektörümüze teşekkür ederiz.” diye konuştu.