KOBİ´lere ve girişimcilere sağlanan destekler masaya yatırılacak

?KOBİ´lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları? sunan Kurum ve Kuruluşların Yetkilileri Mardin KOBİ´leriyle.

Gündem 17.12.2018 12:51:42 0
KOBİ´lere ve girişimcilere sağlanan destekler masaya yatırılacak

TOSYÖV, KOSGEB, Kredi Garanti Fonu A.Ş. iş birliği ve DenizBank, Bilkent Cyberpark, LOGO Yazılım ve KOBİ Efor Çözüm Ortaklığında, Dicle Kalkınma Ajansı, Mardin TSO, Mardin OSB, Kızıltepe TSO, Kızıltepe Ticaret Borsası, destekleriyle  ?KOBİ´lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları? konulu toplantı 20 Aralık 2018 tarihinde  Dicle Kalkınma Ajansı  toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

 

Bölge ekonomisine değer katan KOBİ´ler, ?KOBİ´lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları? konulu toplantıda bir araya gelerek Türkiye ekonomisinin gelecek vizyonuna imza atmaya hazırlanıyor.

 

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticileri Vakfı (TOSYÖV), tarafından düzenlenen toplantıda Bölge KOBİ´leri ve Girişimcileri  destekler ve finans olanakları toplantısında  buluşturuyor.

 

20 Aralık 2018 Perşembe günü 13:30 - 17:30 saatleri arasında, Dicle Kalkınma Ajansı toplantı salonunda gerçekleştirilecek etkinlik ile  Türk ekonomisinin can damarı olan KOBİ´lerin, kendilerine sağlanan destekler ve finans olanakları konusunda bilgilendirilmesi hedefleniyor.

 

Ekte programı yer alan KOBİ´lere ve Girişimcilere Sağlanan Destekler ve Finans Olanakları? konulu toplantıda siz Basın Mensupları ile birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.