Korona virüs saç stilimizi de etkiledi

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar bir çok alışkanlıklarını değiştirdiği gibi kısa saç stilini tercih ediyor. Mardin´in uluslararası ödüllü erkek kuaförü Yusuf Aydın, müşterilerin hijyen için kısa saç kesimine yöneldi

Yaşam 20.06.2020 09:07:24 0
Korona virüs saç stilimizi de etkiledi

Mardin´in Kızıltepe ilçesinde korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar bir çok alışkanlıklarını değiştirdiği gibi kısa saç stilini tercih ediyor. Mardin´in uluslararası ödüllü erkek kuaförü Yusuf Aydın, müşterilerin hijyen için kısa saç kesimine yöneldiğini aktardı.

Küresel bir tehdit haline gelen korona virüs sebebiyle bir çok alışkanlığını değiştiren vatandaşlar daha hijyenik olmak için saçını kısa kestiriyor. Kızıltepe´de 15 yıldır İpek Mahallesi Ali Ertaş Caddesi´nde kuaförlük yapan ve dünya çapında katıldığı yarışmada  en iyi saç tasarım  ödülü alan kuaför Yusuf Aydın, korona virüsü yüzünden müşterilerinin artık kısa saç modelini tercih ettiğini söyledi.

Mardin´in uluslararası ödüllü erkek kuaförü Yusuf Aydın, ?Korona virüs başladığından beri vatandaşların çoğu alışkanlıklarını değiştirdi. Bu değişim saç ve sakal trendlerine de yansıdı. Müşterilerimiz geldiğinde artık kısa saç modelini tercih ediyor. Müşterilerin çoğu 3 veya 4 numarayı tercih ediyor? dedi.

Müşteri sağlığı için kendi tedbirlerini de aldıklarını ifade eden Aydın, ?Artık tek kullanımlık havlu kullanıyoruz.  Tek kullanımlık örtü ve kimseyi maskesiz içeri almıyoruz. Randevulu çalışıyoruz. İçeride oturmak kesinlikle yasaktır? şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da virüs nedeniyle kısa saç modelini tercih ettiklerini söyledi.

 

AYDIN´IN BAŞARISI GURURLANDIRIYOR

Ukrayna´nın Kiew şehrinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen yarışmada dünya 3´üncülüğü elde eden Mardinli kuaför ve saç tasarım uzmanı Yusuf Aydın, Arnavutluk´ta düzenlenen ?Dünya Kuaförler Yarışması´nda da en iyi saç tasarım ödülüne layık görülmüştü. Türkiye´yi Avrupa´da temsil ettiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Aydın, ekip olarak hedeflerinin dünya birinciliği olduğunu söyledi.