Kulüpler Birliğinden Çomaktekin’e Ziyaret

Kızıltepe Amatör spor kulüpler birliği yönetimi Mardin gençlik ve spor hizmetleri il müdürü Hadi Çomaktekin'i makamında ziyaret etti.

Spor 3.12.2020 09:37:00 0
Kulüpler Birliğinden Çomaktekin’e Ziyaret

Mardin Amatör’de mücadele eden Kızıltepe futbol takımlarının oluşturduğu Kızıltepe Amatör spor kulüpler birliği yönetim kurulu üyeleri Mardin Gençlik ve Spor hizmetleri il müdürü Hadi Çomaktekin'i makamında ziyaret ederek amatör takımlarının sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Görüşmeye Barış Spor adına Hamit Karaca, Mardin Büyükşehir adına Sabahattin Derin, Kızıltepe Cevher Spor adına Veysi Altun ve Kızıltepe Gençler birliği Spor adına Şükrü Kılınç katıldı.

 

Kızıltepe kulüpleriyle ilgili sorunları dile getirdiklerini aktaran birlik üyeleri, Mardin Gençlik ve Spor hizmetleri il müdürü Hadi Çomaktekin'in imkanları dahilinde elinden gelen her türlü desteği vereceğinden şüphe etmediklerini belirterek, bu birliğin oluşumundan memnun kaldığını söylediler. Kendilerini kabul eden il müdürü Çomaktakin’in, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiklerini söyleyen Kızıltepe Amatör spor kulüpler birliği yönetim kurulu üyeleri ziyarette, Çomaktakin’in, Spor camiasından gelen biri olarak bütün kulüplere yardımcı ve destek olmaya çalıştığını, görevi icabı bütün ilin takımlarını temsil ettiğini ve bunu en iyi şekide yerine getirmeye çalıştığını açıklayıp ziyaretten dolayı kurul üyelerine teşekkür etti.