Kupa Voley’de Yeni Kızıltepespor:3- Altekma SK:0

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’de Grup Etabı Karşılaşmalarının ikinci gününde Yeni Kızıltepespor ikinci maçında Altekma spor kulübü voleybol takımını 3-0 yendi.

Spor 2.10.2021 22:07:00 0
Kupa Voley’de Yeni Kızıltepespor:3- Altekma SK:0

Mezopotamya’nın Efeleri Yeni Kızıltepe Spor Voleybol takımı, 2021-2022 sezonu öncesi Ankara’da başlayan Kupa Voley müsabakalarında Altekma spor kulübü voleybol takımını 3-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Mardin temsilcisi yarın 3. Ve son maçına çıkacak.

Ankara Başkent Voleybol Salonunda oynanan Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley turnuvası B grubu etabı 2. Gününde Kızıltepe ekibi Yeni Kızıltepe Spor Voleybol takımı ilk maçta Sorgun Belediyespor takımını 3-2 yenen Altekma spor kulübü voleybol takımını ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı Kızıltepe takımı 3-0 kazanarak ilk galibiyetini aldı. 3 gün sürecek kupa turnuvasında temsilcimiz son maçını yarın Sorgun Belediyespor ile oynayacak.

Mardin Temsilcisi Yeni Kızıltepe Spor Voleybol takımı, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley B grubunda Grup etabı karşılaşmalarının ikinci maçında Altekma SK voleybol takımı ile karşılaştı. İlk seti çekişmeli geçen maçı Kızıltepe ekibi 34-32, 25-20, 25-17 sonuçlarla 3-0 kazandı. Aynı grupta oynana diğer müsabakada ise Arkasapor - Sorgun Belediyespor takımını 3-0 yendi.
İkinci gün sonuçlarından sonra Arkasapor 2 galibiyet ve 6 puan ile grupta lider, Yeni Kızıltepe Spor 1 galibiyet 3 puan ile grupta 2. Sırada, Altekma SK 1 galibiyet 2 puan ile 3. Sırada ve Sorgun Belediyespor 2 yenilgi ve 1 puan ile son sırada yer almakta. 
 
Mezopotamya efeleri Yeni Kızıltepespor voleybol takımı, AXA Sigorta Kupa Voley grup etabı karşılaşmalarının 3. Maçını 03 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Sorgun Belediyespor voleybol takımı ile son maçını oynayacak. Maç TVF Voleybol TV’den naklen yayınlanacak.

AXA Sigorta Kupa Voley Grup Etabı Statüsü
2020-2021 sezon sıralamasına göre (1. Ziraat Bankkart, 2. Fenerbahçe HDI Sigorta hariç) diğer takımlar serpantin usulüne göre 4’erli 3 gruba ayrılır. Gruptaki takımlar Federasyonca belirlenen illerde tek devreli lig usulü turnuva maçları oynarlar. Grup maçları sonunda, gruplarında 1. ve 2. olan toplam 6 takım çeyrek finale yükselir.


Anahtar Kelimeler: Voley’ Kızıltepespor:- Altekma :