Kurt ve Doksal ailelerinin acı kaybı

Aşıti aşiretine mensup, Kızıltepe’nin tanınmış esnaflarından merhum Süleyman Kurt’un kızı Sultan Doksal, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Gündem 22.02.2023 23:07:00 0
Kurt ve Doksal ailelerinin acı kaybı

Kızıltepe’nin tanınmış esnaflarından merhum Hacı Süleyman Kurt’un kızı, Sanayi Esnaflarından Hacı Doksal’ın eşi, Sultan Doksal, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Kızıltepe’de Solis Traktör Bayii ve Doksal Hırdavat ve Doksal Yedek Parça ve Makina’nın sahibi olan Hacı Doksal’ın eşi, Halil, Doğan ve Edip Doksal’ın anneleri olan Sultan Doksal, daha önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Antalya ve İzmir’de uzun süre tedavi görmüş, ameliyatlar geçirmişti.

Kızıltepe Yenikent Fatih Arçelik Yetkili Servisi Veysi Kurt, Mersin Metropol Arçelik Yetkili Servisi’nin Sahibi İsmail Kurt’un ablası, Mersin Diyarbakır Yeniköy Arçelik Yetkili Servisi Süleyman Kurt’un da halası olan Sultan Doksal, dün akşam ikamet ettiği Artuklu’da aniden fenalaşarak Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Nefes darlığı ve oksijen yetmezliği şikâyeti nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Doksal, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Merhume Sultan Doksal’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Kamor camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kamor Aile Mezarlığı’nda defnedildi.

Taziyeleri kabul etmek için merhume için Mardin Nuhoğlu Camii taziye evinde taziye kuruldu.

Kızıltepe Ekspres Haber Ailesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, geride kalan ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.


Anahtar Kelimeler: Doksal ailelerinin kaybı