Kurt ve Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Kızıltepe ilçesinde Kurt ile Kaya Ailesinin düğün töreninden takılar gelin ve damat yerine zarflarda takı sandığına atılarak pandemi sürecinde yapılacak düğünlere örnek teşkil etti.

Spor 30.08.2021 17:31:00 0
Kurt ve Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Kızıltepe Yenikent Arçelik servisi iş adamı Veysi Kurt'un oğlu, Ömercan Kurt ile Cengiz Kaya’nın kızı Manolya Kaya düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 

Düğün töreninde davetliler genç çiftin ailesi tarafından kapıda karşılandı. Salona havai fişekleri, konfeti, alkış ve zılgıtlar eşliğinde el ele tutuşarak gelen Ömercan ile Manolya çifti Diyarbakır'dan düğün için özel olarak getirtilen bando - trampet ekibinin çaldığı müziklerle karşılandı. Zılgıtlar arasında ilk danslarının ardından Kızıltepe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ramazan Uygur, Doksal Makina'nın Sahibi İşadamı Hacı Doksal ve Kardeşi Mecit Doksal’ın şahitliğinde kıyılan nikah törenindi genç çift, nikah şahitler ve davetliler huzurunda birlikte bir ömür geçirme sorusuna evet diyerek mutluğu imza atan Ömercan & Manolya Kurt'a evlilik cüzdanı mutluluk dilekleri arasında teslim edildi.

 

Diyarbakırlı tanınmış ses sanatçı Fırat Alış ile Mardin’in tanınmış ses sanatçısı Mehmet Anatça'nın da sahne aldığı düğünde töreninde genç çift Ömercan ile Manolya ile aileleri, arkadaşları ve davetlilerin doyasıya eğlendiği düğünde davetliler üç dilde seslendirilen şarkılar eşliğinde Halay, Çiftetelli, reyhani oynayarak doyası eğlenip genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan düğünde takı töreninde teması engellemek amacıyla davetliler zarflara isimlerini yazarak takılarını zarfların içine bırakıp  hazırlanan takı sandığına attılar. Yapılan bu uygulama ile temasın asgariye indirmeyi hedeflenerek örnek bir uygulamaya imza atıldı.

 

Mersin MEPİAD İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi-Metropol Arçelik Yetkili Servisi'nin Sahibi İşadamı İsmail Kurt'un yeğeni, Diyarbakır Yeniköy Arçelik Yetkili Servisi Genç İşadamı Süleyman Kurt'un kardeşi ve Kızıltepe Arçelik Yenikent Servisi'nin sahibi İşadamı Veysi Kurt'un oğlu Ömercan Kurt, yaşamını Cengiz Kaya'nın kızı Manolya Kaya ile birleştirdiği düğüne yaklaşık 20 değişik şehirden davetliler katılırken, çiftin babası Veysi Kurt ile Cengiz Kaya, çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür ettiler.

 

Kızıltepe Ekspres Haber olarak, Ömercan ve Manolya çiftine mutluluklar dileriz.


Anahtar Kelimeler: Ailesinin Mutlu