LİDER DERİK´TE DE GALİP GELMEK İSTİYOR

Mardin 1. Amatör Lig´inin lideri Kızıltepe Belediye Spor yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Spor 1.11.2018 13:38:24 0
LİDER DERİK´TE DE GALİP GELMEK İSTİYOR

Mardin 1. Amatör Lig´inin lideri Kızıltepe Belediye Spor yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ligin geride kalan 7 haftasında bütün maçlarını kazanan Kızıltepe temsilcisi Derikspor maçını da kazanarak 8´de 8 yapmak istiyor.

Sezon başında yaptığı flaş transferlerle adında nsöz ettiren Kızıltepe Belediye Spor, geride kalan 7 haftada 21 puan topladı. Kızıltepe Belediye Spor,  bu hafta Derik deplasmanına gidiyor. Pazar günü Derik ilçe Stadında Derikspor ile karşılaşacak olan  Kızıltepe Belediye Spor, bu maçı da kazanarak yoluna kayıpsız deva metmek istiyor.

KIZILTEPE BELEDİYE SPOR´UN KARNESİ

Kızıltepe temsilcisi, Mardin 1. Amatör Ligi´nde çıktığı 7 karşılaşmadanda galip ayrıldı. Kızıltepe Belediye Spor, 7 maçta 21 puan topladı. Rakip fileleri 36 kez sarsan Kızıltepe temsilcisi kalesinde sadece 3 gol gördü.  Zorlu derik deplasmanında da galip gelme hesaplarını yapan Kızıltepe belediye Spor, hafta içi yaptığı antrenmanlarda sıkı çalıştı. Derikspor´a karşı da oyun disiplininden taviz vermek istemeyen Belediye Spor, 8´de 8 yaparak puanını 24´ çıkarmak istiyor.

/resimler/2018-11/1/1340092137847.jpg

BELEDİYE EKİBİNDEN MORAL ZİYARETİ

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri  ilçe stadında Derikspor hazırlıklarını sürdüren Kızıltepe Belediye Spor oyuncularını ve tekni k heyeti ziyaret etti.  Hakan Kalkan´ın başında bulunan belediye ekibi futbolculara baklava ikramında bulundu.