Lokman Kuyumculuk depremzedelere 1 milyon lira destek verdi

Lokman Kuyumculuk Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından depremzedelere harcanmak üzere 1 milyon liranın üzerinde maddi destekte bulundu.

Gündem 17.02.2023 16:12:00 0
Lokman Kuyumculuk depremzedelere 1 milyon lira destek verdi

“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 şubat tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından ülke genelinde olduğu gibi Kızıltepe ilçesinden de deprem bölgelerine ve depremzedelere yardımlar sürüyor.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinden işadamı, esnaf, çiftçi, kanaat önderi, öğrenci, ev kadını ve tüm kesimlerden hem deprem bölgesine hem de ilçeye gelen depremzedelere ayni ve nakdi yardımlar yapılmaya devam edilirken Kızıltepe ilçesinde birden fazla şubesiyle hizmet veren Lokman Kuyumculuk örnek bir uygulamaya imza atarak Kızıltepe ilçesine gelen depremzedeler için kullanılmak üzere bir giyim firmasıyla anlaşarak depremzede aileleri giydirmek üzere Kaymakamlığın kullanımına sundu. Kaymakamlık giyim ihtiyacı olan kadın, erken ve çocuk depremzedelere vereceği giyim çekiyle mağazadan kendi kıyafetlerini alabilecek.

Anlaştıkları firmaya verdikleri giyim dışında yine Kaymakamlık tarafından depremzedelerin ihtiyacı için kullanılmak üzere yaklaşık 100 bin lira da nakdi destekte bulunan Lokman Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Aydemir, sektördeki başarılı serüvenlerinin yanı sıra sosyal faaliyetlerde de bulunduklarını ve imkanları dahilinde bu sosyal destekleri vermeye devam edeceklerini söyledi.