Mağdur Aile "Movaparkı Sorumsuzlukla Suçladı"

Alışveriş yaparken oğlu yaralanan Baba ilgisizlikten ve sorumsuzluktan yakındı

13.02.2018 18:28:10 1
Mağdur Aile
Mardin´de hizmet veren MOVA Park içindeki bir AVM´de kaza geçiren çocuğun babası MOVA Park AVM yetkililerini sorumsuzlukla suçladı.
 
dertli baba A.G ? öğlen saatlerinde AVM içerisinde yer alan bir mağazada alışveriş yaptığım sırada yanımda bulunan 2 yaşındaki çocuğum; AVM yönetiminin yeterli güvenlik tedbirleri almaması hasebiyle marketin sepet arabasının demir ucu, çocuğun kafasına değmesi neticesinde çocuğun kafası kırılmış olup kafasında kanlar gelmiştir.
Bu olay dolayısıyla çocuğumun başına ileride gelebileceklerden ötürü ilgili mağazada tutanak talep etmeme rağmen mağaza tutanaktan imtina etmiş ancak tutanağın MOVA PARK yönetimince verileceğini belirtmesi üzerine olay AVM yönetimine intikal edildi ancak AVM yönetimi de tutanakta imtina etmiştir.
Mardin´imizde faaliyet gösteren bu kadar büyük bir AVM nin bu denli kazaya duyarsız kalması, Markasına güvenip geldiğimiz AVM nin müşterisini korumaması,  yerel örf ve adetlere yakışmayacak şekilde müşteriye davranış sergileyen AVM yönetimini yüce vicdanlarınıza havale ediyorum.dedi bu arada mağazada alışveriş yapan bazı vatandaşlarda AVM yönetiminin bu tür konularda daha duyarlı olmasını  müşterinin sadece parasını değil can ve mal güveliğini de düşünmesi gerekir dediler. Haber Merkezi