Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Final Heyecanı

`Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol` projesi kapsamında düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Ersoylu Mahallesi ile Turgut özal mahallesi yarın finalde karşılaşacak.

Spor 7.09.2014 14:04:30 0
Mahalleler Arası Futbol Turnuvasında Final Heyecanı

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği ile Mardin Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen `Madde Bağımlısı Olma Spor Bağımlısı Ol` projesi kapsamında 09.Ağustos 2014 tarhinde Kızıltepe de düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 07.Eylül.2014 Pazar günü saat 16.30’da oynanacak final maçı ile tamamlanıyor.

Özellikle gençleri zararlı alışkanlıklardan alıkoymak ve spor yapmaya teşvik etmek amacı ile düzenlenenMahalleler Arası Futbol Turnuvasında oynanan yarı final maçları ile finalistler belli oldu. Turnuvanın namağlup takımı Turgut özal mahallesi yarı finalde karşılaştığı damlali mahallesi futbol takımını 2.1 yenerek finale çıkarken, Ersoylu Mahallesi ile Dikmen Mahallesi arasında oynanan diğer yarı final maçını 3-1 kazanan Ersoylu Mahallesi futbol takımı finalde Turgut özal mahallesinin rakibi oldu.

Kızıltepe Şehir stadında 07 Eylül 2014 Pazar günü saat:16.30 da final müsabakasında karşı karşıya gelecek olan Ersoylu Mahallesi futbol takımı ile Turgut Özal Mahallesi futbol takımlarının maçının ardından şampiyon olan ve dereceye giren takımlara ödülleri verilmek üzere kupa töreni düzenlenecek.

Mardin Ömür Boyu Sevgi Derneği Başkanı Mehmet Ali Demir, Yarın oynanacak Final maçına tüm Kızıltepeli sporseverleri davet ederek,  “Biz gençlerimizi dışlamadan topluma kazandırmanın mücadelesi içinde olmamız gerekir. Bu projede temel amacımızlarımızdan biri gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmekti. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi sporla bütünleştirmek, sporun insan vücuduna olan faydasını gelişmesine katkı sağlamasını ön plana çıkarmak, bir takım zararlı alışkanlıklardan alıkoymaktı.

 Bu turnuva ile buna bir nebzede olsa katkı sunmaya çalıştık. Emeği geçen herkese ve tüm takımlarımıza teşekkür ederim.” Açıklamasında bulundu.