Malatya B.Şehir Bld 0-3 Yeni Kızıltepe Spor

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubu ekiplerinden Yeni Kızıltepe Spor, Malatya Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.

Spor 6.12.2020 19:09:00 0
Malatya B.Şehir Bld 0-3 Yeni Kızıltepe Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Yeni Kızıltepe Spor, ligin 9. haftasında Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Voleybol Erkek takımına konuk oldu. Malatya Merkez Spor Salonu'nda oynanan mücadelede setleri 14-25, 21,25 ve 20-25'lik sayılarla alan Yeni Kızıltepe Spor, parkeden 3-0 galip ayrıldı.

"Hedeflerimize ulaşmak için her maça farklı hazırlanıyoruz"

Bu sezon kadrolarına yep yeni bir isim ve yeni bir kadroyla mücadele ettiklerini  belirten kulüp yöneticisi Turgut Cevheroğlu, “Bu galibiyetle birlikte artık çıkışa geçeceğimizi düşünüyoruz. Artık önümüzdeki maça bakıyoruz. İnşallah deplasmandan aldığımız bu galibiyetle bir galibiyet serisi yakalayacağız. Sezon başı çok yeni ve dinamik bir takım kurduk. Hedeflerimize ulaşmak için her maça farklı hazırlanıyoruz. Galibiyette emeği geçen bütün sporcularımızı kutluyorum.” dedi.

Akif Gürgen Yeni Kızıltepe Spor’un başında

Yeni Kızıltepe Spor Haliliye Belediyespor ile yollarını ayıran Akif Gürgen ile geçtiğimiz hafta anlaşmıştı. 120 kez A Milli Takım forması giyen tecrübeli antrenör 2018 yılında oynattığı Haliliye Belediyespor2u Efeler Ligi’ne çıkartma başarısı göstermişti. Gürgen, yeni takımının başında ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Başarılı smaçör ilk kez Kızıltepe forması giydi

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden TFL Altekma’dan transfer edilen 1.98 boyundaki başarılı smaçör Yüksel Mandıracı da bu hafta yeni takımı Yeni Kızıltepe Spor forması ile parkeye çıktı. Arkas Spor altyapısında yetişen Yüksel Mandıracı, 2015 yılında Balspor’la Efeler Ligi’ne çıkma sevinci yaşamıştı. Mandıracı 4 sezon Altekma forması giydikten sonra Haliliye Belediyespor ile başarılı bir sezon geçiçerek Efeler Ligi’ne yükselme mutluluğunu yaşadı. Başarılı smaçör geçtiğimiz hafta Yeni Kızıltepe Spor’a imza atmıştı.

Yeni Kızıltepe Spor, bu galibiyetle ligin 9 haftasında 4. galibiyetini alarak ligde 6. Sırada  bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: Malatya .Şehir - Kızıltepe