MAR-KAR’dan başarılı hekimlere plaket

Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kızıltepe ilçesinde görevini başarı ile yapan ve halkın takdirini kazanan doktorlara başarı plaketi verdi.

Gündem 3.10.2023 11:17:00 0
MAR-KAR’dan başarılı hekimlere plaket

Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demir tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesinde görevini başarı ile yapan Üroloji Doktoru Op. Dr. Hakan Görkem Kazıcı ile Kızıltepe 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. Abdurrahim Aksoy, Kızıltepe Devlet Hastanesinde görev yapan Çocuk Doktoru Uzman Dr. Hatip Kılıç ile 2022 Yılında Mardin Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Hüseyin Bayhan’a vatandaşlara yaklaşımları ve görevlerini hakkaniyet içinde yapmalarından dolayı başarı plaketi verildi.

Mardin Karadeniz Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Demir plaket  takdiminde yaptığı açıklamada, Gerek mesleki yaklaşımı gerekse insani yönden üstün vasfıyla hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutarak hastalarına tıbbi tedavisinin yanında maddi durumu düşük olan hastalarımıza gerektiğinde imkanları olduğu ilaçları dahi tedarik eden doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız, hasta ve hasta yakınları ve personelin takdir ettiği birer hekimdir. Bundan sonraki görevlerinde üstün başarılar dilerim” Dedi.


Anahtar Kelimeler: -’ başarılı hekimlere plaket