Marden Clinic Kızıltepe’de hizmet etmeye devam ediyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Mardin Clinic saç ekimi konusunda hizmet etmeye devam ediyor. Dr. Alican Koçhan basın ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Sağlık 5.09.2023 08:45:00 0
Marden Clinic Kızıltepe’de hizmet etmeye devam ediyor

Dr Alican Koçhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada 6 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını ve 6 yıldır saç ekimi yaptıklarını söyledi.

Türkçe, Kürtçe ve iyi seviyede ingilizce bildiğini aktaran Dr. Koçhan, Hasta sayısı olarak 1000 e yakın hastalarının olduğunu günlük saç ekimi yapma kapasitesi olarak 3 olduğunu açıkladı.

Dr. Koçhan şöyle devam etti: “Teknoloji olarak dünyada kabul görülen tüm teknolojileri kliniğimizde kullanıyoruz. Örneğin: greft soğutma cihazı, korumalı ekim yöntemi yapıyoruz. Gelen danışanlar, tüm Türkiye’den Irak’tan Almanya’dan Fas’tan İsviçre’den İsveç’ten Finlandiya‘dan ve başka birçok Avrupa ülkesinden hastalarımız kliniğimize gelmektedir. Konaklama olarak danışanlarımıza havalimanından alıp otellerine cliniğe ve tekrar havalimanına vip araçlarla transferlerini gerçekleştiriyoruz. Amacımız, Kadim kent Mardin’i Türkiye ve hatta dünyada saç ekim ve sağlık turizmi konusunda önemli bir noktaya getirmek istiyoruz.” dedi.