Marden Clinic Mardin’in sağlık turizmine katkı sağlıyor

Kadim kent Mardin kültürel turizmin yanında sağlık turizm için de cazibe merkezi oluyor. Marden Clinic, saç ekiminde gerek yurt içi gerek yurt dışından gelen bir çok hastaya hizmet veriyor.

Yaşam 17.08.2021 11:48:00 0
Marden Clinic Mardin’in sağlık turizmine katkı sağlıyor

Saç dökülmesi özellikle erkekler için büyük problem. Erkeklerin yaklaşık yarısı bu problemle mücadele ediyor. Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bu problemi sonlandırmak için 3 yıl önce kurulan Marden Clinic, saç ekiminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Son yıllarda erkekler tarafından yoğun bir şekilde başvurulan saç ekimi bölgemizde ciddi bir hizmet eksikliği olarak göze çarpıyordu. Vatandaşlarımız İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlere saç ekimi için giderken ulaşım ve konaklama gibi ciddi sorunlarla karşılaşmaktaydı. Marden Clinic uzman doktor ve profesyonel ekibiyle bu ihtiyacı karşılayıp aynı zamanda şehir dışı ve yurt dışından çok fazla hasta çekerek Mardin’in sağlık turizmine ciddi katkıda bulunuyor.

Kültür turizmi alanında ün salan Mardin’in ismi önümüzdeki günlerde sağlık turizmi için de sıkça telaffuz edileceğe benziyor.