Mardin AVM gazetecileri unutmadı

Mardin AVM yöneticileri 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününde Mardin´de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Gündem 11.01.2019 21:08:59 0
Mardin AVM gazetecileri unutmadı

Mardin´de merkezde bulunan Mardin AVM 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Mardin ve ilçelerde görev yapan basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı.

AVM Genel Müdürü Ömer Korkut, basın mensupları ile tek tek ilgilenerek, günlerini kutladı. Basın mensuplarının özgür olması gerektiğini vurgulayan Korkut, ?Bizler gazeteciler sayesinde olaylardan, ülke gündeminden ve en önemlisi Mardinimzde meydana faaliyetlerden haberdar oluyoruz. Bir nevi gazeteciler vatandaşların haber alma hakkını yaptıkları haberlerle koruyor. Canla başla sahada çalışan basın mensuplarımızın gününü tekrar kutluyorum.? dedi.

Programa davetli olan TRT Muhabiri ve Yurt Haber Gazetesi sahibi gazeteci İbrahim Aydoğan´da nazik davetiyelerinden dolayı Mardin AVM Genel Müdürü Ömer Korkuta gazeteciler adına teşekkür etti. Aydoğan" Mardin AVM bölgede doluluk oranı en yüksek AVM´lerin başında geliyor, burda yaklaşık 400 kişi istihdam edildi, son ekonomik gelişmelerden başarıyla geçti bu günde bizleri unutmayıp davet eden AVM yönetimine teşşekür ediyorum, Korkut genç ve dinamik bir genel müdür, meslek hayatında başarılar dileriz/resimler/2019-1/11/2110491091717.jpg

 


Anahtar Kelimeler: Mardin gazetecileri unutmadı