Mardin BİK Müdürü Günbegi´den Kurban Bayramı Mesajı

Günbegi "Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir " dedi.

Yaşam 19.08.2018 18:19:27 0
Mardin BİK Müdürü Günbegi´den Kurban Bayramı Mesajı
Mardin BİK Müdürü Günbegi´den Kurban Bayramı Mesajı
 
Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi "Bayramlar, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir " dedi.
 
 ?Millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı´na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Mutluluk içerisinde kutladığımız, kurban bayramında millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu bayram, Ülkemizde ve dünyanın her tarafında acı, sıkıntı ve zorluklar içindeki insanların dertlerinin bitmesini temenni ediyorum. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız. Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştıran, ortak duygularda buluşturan bayramlar, huzur ve coşku kaynağıdır. Ramazan Bayramı´nın bütün insanlığımızın kalplerinin birbirine yakınlaşmasını sağlamasını temenni ediyorum. Ben bu düşüncelerle tüm İslam aleminin kurban Bayramı´nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum? ifadelerine yer verdi.