Mardin BŞB Diyarbakır´dan 3 puanla dündü

Mardin Büyükşehir Belediyespor galibiyet serisini Dayarbakır da da sürdürdü.

Spor 3.03.2019 19:39:12 0
Mardin BŞB Diyarbakır´dan 3 puanla dündü

HABER/ SELMAN GÜNEŞ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig´i (BAL) 1. Grupta muhteşem bir sezon geçiren Mardin Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır Bağlar Belediyespor maçında 3 puanı 3 golle aldı. Sarı lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri; Emin Aba, Hakan Doğan ve Serdar Kılıç attı.

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Mardin Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Bağlar Belediyespor´a konuk oldu. Mardin temsilcisi zorlu deplasmanda 3 puanı Emin Aba, Hakan Doğan ve Serdar Kılıç attığı 3 golle aldı. Sarı lacivertli takım 20. Hafta itibariyle puanını 48´e çıkardı. Mardin BŞB, ligde 1 maç eksiği ile 50 puanla lider bulunan Ağrı 1970 Spor´un ardından 2´inci sırada bulunuyor.

Mardin Büyükşehir Belediyespor 10 Mart Pazar günü saat 13.00´da kendi evinde 21. hafta maçında Erciş Gençlik Belediyespor´u konuk edecek.

?TEŞEKKÜRLER 47 NUMARA´

Sezon başından beri gerek deplasmanda gerekse iç sahada Sarı lacivertli takımı destekleyen taraftarlar Diyarbakır´da da desteğine devam etti. Mücadelenin son düdüğüne kadar desteğini esirgemeyen taraftarlar galibiyet sonra büyük bir sevinç yaşadı.