Mardin BŞB: Kirli oyunların kokusu gelmeye devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig´i 1 Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor ile Yüksekova Belediyespor arasında oynanacak olan maç kötü zeminden dolayı ertelendi. Ligde 48 puanla 2. sırada bulunana Mardin Büyüşehir Belediyespor maçın ertelenmesini eleştirdi.

Spor 3.03.2019 20:14:44 0
Mardin BŞB: Kirli oyunların kokusu gelmeye devam ediyor

 HABER/ SELMAN GÜNEŞ

 Mardin Büyükşehir Belediyespor, Yüksekova Belediyespor  ve Ağrı 1970 Spor maçının kötü zeminden dolayı ertelenmesini eleştirdi. Açıklamada, ?Yüksekova Belediyespor - Ağrıspor karşılaşmasını kötü zeminden ötürü erteleyen yetkililere 10 Şubat tarihinde oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Yüksekova Belediyespor - Batman Belediyespor karşılaşmasının çok daha kötü koşullarda oynatıldığını hatırlatmak istiyoruz. Kirli oyunların kokusu gelmeye devam ediyor.?  denildi.

Bölgesel Amatör Lig´i 1 Grupta mücadele eden Ağrı 1970 Spor ile Yüksekova Belediyespor arasında oynanacak olan maç kötü zeminden dolayı ertelendi. Ligde 48 puanla 2. sırada bulunana Mardin Büyüşehir Belediyespor maçın ertelenmesini eleştirdi. Sarı lacivertli takımın basın biriminden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

?Yüksekova Belediyespor - Ağrıspor karşılaşmasını kötü zeminden ötürü erteleyen yetkililere 10 Şubat tarihinde oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Yüksekova Belediyespor - Batman Belediyespor karşılaşmasının çok daha kötü koşullarda oynatıldığını hatırlatmak istiyoruz. Kirli oyunların kokusu gelmeye devam ediyor. Fotoğraflarda her şey açık ve net takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. Bu durumlar fotoğraflandırılıp Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili yetkililere yazılı ve sözlü olarak iletilmiştir. Enteresan bir şekilde işleyen bu olayların takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.?