Mardin Büyükşehir Başakspor 0- 2 Altay

Mardin Büyükşehir Başakspor kendi saha ve seyircisi önünde uzatmalarda 2-0 Altay Spor Kulübüne mağlup oldu. İzmir temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası´nda bir üst tura yükseldi.

Spor 24.09.2019 17:08:43 0
Mardin Büyükşehir Başakspor 0- 2 Altay

Mardin Büyükşehir Başakspor kendi saha ve seyircisi önünde uzatmalarda 2-0 Altay Spor Kulübüne mağlup oldu. İzmir temsilcisi  Ziraat Türkiye Kupası´nda bir üst tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçında Mardin Büyükşehir Başakspor İzmir temsilcisi Altay´ı 21 Kasım Şehir Stadında ağırladı. Dengeli başl

Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Sait Karafırtınalar, Mardin´e ilk 11´de fazla forma şansı bulamayan oyuncuları oynattı. Oyna dengeli başlayan Sarı lacivertli takım zaman zaman Altay kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu.  

Altay, henüz 3. dakikada Oğuz Han´ın kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde topla buluşan Hüsamettin´in vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.

29. dakikada Leandrinho´nun vuruşu kaleciden geri döndü pozisyonu takip eden Murat Uslu´nun vuruşunda bu defa kaleci topu kornere tokatladı.

36. Dakikada Murat Uslu´nun sağdan ortasında Hüsamettin´in kafası yandan auta gitti ve ilk yarı golsüz tamamlandı.

Mardin temsilcisi ikinci yarıda da istekli ve arzulu başladı. İki takımın gol girişimleri ikinci yarıda da sonuçsuz kalınca Maçın normal süresi golsüz sona erince karşılaşma uzatmalara gitti.

 

Uzatmalarda Altay güldü

Uzatma dakikalarının hemen başında Altay´ın golü geldi. Bu dakikada ceza alanı içinde topu önünde bulan Eren Erdoğan, düzgün bir vuruşla Siyah-beyazlıları Mardin deplasmanında 1-0 öne geçirdi. 99. dakikada Altay´da bu sefer gol Leandrinho´nun ayağından geldi. Bu dakikada Oğuz Han´ın sağdan ortasında Leandrinho, kaleciyi mağlup etti. 0-2. Siyah-beyazlı takım, bu sonuçla adını bir üst tura yazdırdı.

/resimler/2019-9/24/1710027335058.jpg