Mardin Büyükşehir´de futbolcuların şampiyonluğa inancı tam

Mardin Büyükşehir Belediyespor´a ara dönemde transfer olan Serdar Kılıç, taraftara seslendi. Tecrübeli futbolcu, ?Bizi desteklemeye devam etsinler, varlıkları bize güç veriyor.? dedi. Lokman Akyıldız da şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını

Spor 3.02.2019 17:28:48 0
Mardin Büyükşehir´de futbolcuların şampiyonluğa inancı tam

SELMAN GÜNEŞ

Mardin Büyükşehir Belediyespor´a ara dönemde transfer olan Serdar Kılıç, taraftara seslendi.  Tecrübeli futbolcu, ?Bizi desteklemeye devam etsinler, varlıkları bize güç veriyor.? dedi. Lokman Akyıldız da şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 SERDAR KILIÇ: Taraftarın varlığı bize güç veriyor

Mardin Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Siirt İl Özel İdare galibiyeti sonra açıklamalarda bulundu. Ara dönemde transfer olan Serdar Kılıç, ?Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk ama biz iyi bir ekibiz. Bunu da sahaya yansıttığımızda her zaman kazanacağımızın farkındayız. Bu maçı mağlup durumdan çevirdik. Önümüzdeki maçları da kazanarak inşallah şampiyon olacağız. Bizi burada destekleyen taraftarımıza ve Mardin halkına teşekkür ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, varlıkları bize güç veriyor.? diye konuştu.

 

LOKMAN AKYILDIZ: Bu şehre şampiyonluğu armağan edeceğiz

Lokman Akyıldız da ?Geçen hafta Silopi´de kötü bir zeminde şansız bir şekilde puan kaybettik.  Bu hafta takım olarak çok iyi bir şekilde hazırlandık. Kenetlendik, çok iyi bir arkadaşlığımız var. Bu takımın şampiyon olması için elimizden geleni yapacağız. Sayın valimiz, emniyet müdürümüz hepsi bizden desteklerini esirgemiyor.  Bugün güzel Mardin halkı da bize destek vermeye geldi.  Hepsine çok teşekkür ediyorum. Allah´ın izniyle sezon sonu bu şehre şampiyonluğu armağan edip bu şehri sevince boğup bu şehri sarı laciverte boyayacağız.? açıklamasını yaptı.

 

M. EMİN ABA: İnşallah şampiyon olacağız

Mehmet Emin Aba ise ?Maç bizim için çok güzel bitti. Takım olarak bugün çok güzel oynadık. Çok mücadele ettik. Şampiyonluk için mücadelemizi veriyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Valimiz de arkamızda duruyor. Seyircimizin desteğiyle şampiyon olacağız.? şeklinde konuştu.