Mardin Büyükşehir´de şampiyonluk inadı

Mardin Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk yolunda önemli olan bir virajı daha geçti. Sarı Lacivertli takım taraftarının desteğini de arkasına alarak Siirt İl Özel İdare´yi 2-1 yendi.

Spor 3.02.2019 16:42:14 0
Mardin Büyükşehir´de şampiyonluk inadı

HABER SELMAN GÜNEŞ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup´ta 16. hafta maçında Mardin Büyükşehir Belediyespor Siirt İl Özel İdare´yi kendi saha ve seyircisi önünde 2- 1 yendi.


Mardin Büyükşehir Belediyespor Şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşmadan kayıpsız ayrıldı. Sarı lacivertli takım 21 Kasım Şehir Stadında ligin 16´ıncı haftasında SİÖ´yü konuk etti. Mardin Temsilcisi 20´inci dakika da Harun Koç´un attığı gol ile 1-0 geriye düştü. Sarı lacivertli takımda 45. Dakikada Abaka´nın asistiyle Hakan Doğan takımının beraberlik golünü attı. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıda yine 70´inci dakikada Abaka´nın asistiyle Serdar´ın muhteşem golüyle Mardin BBS 2-1 öne geçiyor. 88. dakikada Siirt´te forma giyen Harun Koç, Tayfun´a yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın başka dakikalarında gol olmadı. Gürkan Ferhatoğlu´nun talebeleri geri düştüğü maçı 2-1 galibiyetiyle bitirdi. Mardin temsilcisi bu galibiyetle puanını 36´ya çıkardı.

Vali Yaman galibiyeti kutladı

Maçı Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mustafa Yaman ve Siirt Valisi Ali Fuat Etik şeref tribününden izledi. Sarı lacivertli taraftarlarda takımlarını bu maçta yalnız bırakmadı. Maçta polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Maç sonrası Vali Yaman futbolcularla birlikte taraftara üçlük çektirdi./resimler/2019-2/3/1646429333313.jpg