Mardin Cizre deplasmanından 3 puanla döndü

Mardin Büyükşehir Başakaspor ligin 10. haftasında Cizre deplasmanda Cizre Serhat Spor maçında 3-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı lacivertli takım liderliğini sürdürdü.

Spor 23.11.2019 16:05:03 0
Mardin Cizre deplasmanından 3 puanla döndü

Mardin Büyükşehir Başakaspor  ligin 10. haftasında Cizre deplasmanda Cizre Serhat Spor maçında 3-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı lacivertli takım liderliğini sürdürdü.

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi(BAL) 10´uncu hafta maçında Cizre İlçe Stadında Cizre Serhat Spor´a Mardin Büyükşehir Başakspor konuk oldu. Mardin temsilcisi maça hızlı başlasa da girdiği bir çok pozisyondan yararlanamadı.  Karşılaşmanın 43´üncü dakikasında Başakspor´un sol kanattan geliştirdiği ataktan yaralanan Ömer, girdiği pozisyonda takımını 1-0 öne geçirdi. Cizre Serhatspor ise ilk yarının uzatmalında bulduğu gol ile beraberliği sağladı. Maçın ilk yarısı bu 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yaranın 57´inci dakikasında Enis Gül kornerden gelen topu Cizre ağları ile buluşturdu. Mardin temsilcisi 2-1 öne geçti. Dakikalar 70´i gösterirken bu sefer Başakspor´da Ali Koçak takımını 3-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın uzatmalarında ev sahibi ekip durumu 3-2´ye getirdi. karşılaşmada başka gol olmayınca Mardin temsilcisi 3 puanı 3 golle aldı. Başakspor  bu skorla liderliğini sürdürdü.