Mardin fuarlar şehri oluyor

Mardin´de ?Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı? açan Zümrüt Fuarcılık, yapı, mobilya ve doğalgaz sektörleriyle ilgili fuarlar da açmaya hazırlanıyor.

5.06.2017 18:25:29 0
Mardin fuarlar şehri oluyor

 

Mardin´de ?Uluslararası Tarım ve Gıda Fuarı? açan Zümrüt Fuarcılık, yapı, mobilya ve doğalgaz sektörleriyle ilgili fuarlar da açmaya hazırlanıyor. Zümrüt Fuarcılığın Genel Koordinatörü Mehmet Ünal, Bölge Koordinatörü Meryem Çelik ve Ana Sponsor Şükrü Karaboğa, Mardin Valisi Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti. Genel Koordinatör Ünal,  Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman´a, Uluslararası Tarım Fuarına hem valilik hem de Büyükşehir Belediyesi olarak verdikleri destekler için teşekkür ettiklerini söyledi. Bu yıl içerisinde Mardin´de açmayı düşündükleri yapı, mobilya ve doğalgaz fuarları ile ilgili Vali Yaman´a bilgi verdiklerini ifade eden Ünal ?Uluslararası Tarım Ve Gıda Fuarında Valimiz Sayın Mustafa Yaman´dan büyük destek gördük. Ziyaret edip teşekkür ettik. Marbuıld Mardin yapı grubu inşaat tadilat fuarını açmak istiyoruz. Sektörü yerelde yeniliklerle buluşturacak. Yapı sektörünün dünden bugüne gelişimi üzerine yenilikleri tanıtmak, bilinçli tüketici algısına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Mardin tarihi kentler birliği üyesi. Tarihi kentler birliği üyesi illeri Mardin´de buluşturmak kentlerimizde ki mimari dokuyu tanıtmak ve Ortadoğu mimarisi örneklerini sergilemek istiyoruz. Bu gelişmelerin Mardin turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacağı inancını taşıyoruz. Mobilya ve ev gereçleri fuarındaki ana amaç ise sektöre katkının yanında Mardin halkının ev ekonomisine katkıda bulunacağını düşünüyoruz. Bu konuları Sayın Valimize aktardık, Mardin´e yarar sağlayacak faaliyetlere destek olacaklarını söyledi.? Şeklinde konuştu.

Gürcistan heyeti Mardin de çok memnun ayrıldı.

MAGROTEX ?4.Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı? kapsamında Mardin´e gelen Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Tarım Bakan Yardımcısı ve Batum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ile Sektör temsilcilerinin transfer Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandı. Sarp Sınır kapısı dana alınan heyet fuardan sonra tekrar sarp sınır kapısına bırakıldı. Gürcistan Heyeti, Vali Yaman´a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: Mardin fuarlar şehri oluyor