Mardin Gençlik Merkezi Gençlerin Hizmetine Girdi

Mardin´de gençlerin kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri ve boş zamanlarını geçirebilecekleri gerekli donanımlı "Gençlik Merkezi" açıldı.

5.05.2017 10:53:03 0
Mardin Gençlik Merkezi Gençlerin Hizmetine Girdi

Mardin´de gençlerin kitap okuyabilecekleri, ders çalışabilecekleri ve boş zamanlarını geçirebilecekleri gerekli donanımlı "Gençlik Merkezi" açıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi gençlerin yanında belediyecilik anlayışıyla Ravza Caddesi üzerinde açtığı Gençlik Merkezi hizmete girdi.

Gençlik Merkezi, gençlerin kitap okumalarını ve boş zamanlarını kaliteli bir şekilde geçirebilmelerini hedefliyor. Merkez özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerin daha rahat olarak sınava hazırlanabilmeleri için de gerekli donanıma sahip.

 

Daha nezih bir ortamdalar

Mardin Valisi ve Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman gençlerin daha rahat ortamlarda çalışabilmesi için Gençlik Merkezi´ni hizmete açtıklarını söyledi.

Merkezi ziyaret ederek gençlerle sohbet eden ve gazetecilere açıklamalarda bulunan ve  ?Gençlerimizi düşünen bir yapıda projelerimiz devam etmektedir? ifadesini kullanan ve Özellikle öğrencilerin derslerini çalışabileceği ve kitap okuyacağı alanların olması gerektiğini vurgulayan Mardin Valisi ve Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, ?Görevde olduğumuz 6 ay zaman diliminde ilimizin bütün sorunların ve eksikliklerini bilen bir yapıda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin de yaşamaktan mutlu olduğu bir kentin inşasını önemli buluyoruz. Bu nedenle gençlere yönelik çalışmalarımız da söz konusudur. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin dersleri konusunda nezih ortamların bulunması önemlidir. Ravza Caddesi´nde açtığımız gençlik merkezi bu düşünceyle kurulmuştur? dedi.

 

Gençlere yönelik çalışmalar sürecek

 

Gençlere yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini ileten Yaman şunları söyledi: ?Vatandaşlarımızın sürekli arasında olan bir yönetim anlayışımız var. Bu nedenle gençlerimizle sık sık bir araya geliyor ve kentten beklentilerini irdeliyoruz. Gençlerimizle ortak aklın inşasını sağlayarak yeni genç projelerini hayata geçirmeye devam edeceğiz?