Mardin İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya oldu

İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Mardin´e Muğla il Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya atandı. Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar ise Balıkesir´e atandı.

Gündem 20.09.2019 07:49:13 0
Mardin İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya oldu

İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Mardin´e Muğla il emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya atandı. Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar ise Balıkesir´e atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla, Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete´de yayımlandı. Buna göre, 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapıldı, 49 ilin Emniyet Müdürü değişti. Mardin´e Muğla il emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya atandı. Mardin Emniyet Müdürü Hasan Onar ise Balıkesir´e atandı. 

HAKAN ÇETİNKAYA ÖZGEÇMİŞİ

İl Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Muğla il Emniyet Müdürüğünden Mardin´e atanan Hakan Çetinkaya´nın özgeçmişi; 1969 yılında Ankara´da doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Erzurum Emniyet Müdürlüğü, TEM Daire Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği ve Malatya PMYO Müdürlüğü kadrolarında muhtelif rütbelerde görev yaptı. Değişik tarihlerde Ülkemizi ve teşkilatımızı temsilen iki buçuk yıl yurtdışında görev yapan Sayın İl Emniyet Müdürümüz 05.03.2015 tarih ve 2015/217 sayılı karaname ile Muğla İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.