Mardin Masterler turnuvayı ikincilikle bitirdi

Mardin Masterler Spor Külübü, Antalya´da düzenlenen 9. Atatürk Bahar Kupası´nda 40 yaş kategorisinde 24 takım arasında ikiciliği elde etti.

Spor 25.10.2020 17:55:00 0
Mardin Masterler turnuvayı ikincilikle bitirdi

Mardin Masterler Spor Kulübü Antalya´da düzenlenen  9. Atatürk Bahar Kupası Turnuvana iki takımla katılıyor. Turnuvanın ilk aşaması 22-25 Ekim tarihlerinde oynandı. 40 yaş kategorisinde Türkiye´nin bir çok bölgesinden 24 takımını katılımıyla 3 gün boyunca çekişmeli maçlar yaşanıldı. Mardin Masterler Spor Külübü, Trabzon Akyüz takımına finalde yenilerek turnuva ikincisi oldu.

İkincilik kupasını alan Mardin Masterler Kulübü Başkanı Hamit Karaca, ?Karadeniz Bölgesi ve Trabzon´umuzun güzel yüzü güzel insanı  Ahmet Akyüz Başkanımızın takımı Trabzon Akyüz takımına finalde yenilerek turnuva ikincisi olduk.  Biz Mardin Masterler Spor Kulübü olarak turnuvaya gelirken sloganımız kupaları almaya değil,  gönülleri almaya geliyoruz dedik.  Maçlarımızı izlemeye  gelen spor severlere hem futbol hem de centilmenliğin en güzel örneğini göstererek taraflı ve tarafsız her kesimin taktirini kazandık. Belki biz şampiyon olmadık ama gönüllerin şampiyonu olduk. Final maçımız kardeşlik havası içerisinde geçti, lütfen 5 dakikalık sevinç yada üzüntülerimiz için dostlarımızı kırmayalım ve kaybetmeyelim." dedi.

Turnuvada kendilerine destek olan sponsorlara da değinen Karaca, "Antalyada Düzenlenen 9.Atatürk Bahar Kupası Turnuvasında 2. Olan Takımımızın Ulaşım ve Forma Sponsorluğunu yapan Datsan A.Ş , ye Seyithan Karaozan,a  Kamp Kıyafeti için Zem zem Kuruyemiş,e Forma için Real Storeye ve Gökhan Yıldız´a, Akal Nakliyat ve takımın hocası Zeynettin Yılmaz´a ile Uğur Varışlı´ya  çok çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.