Mardin 1969 Spor 1. Lig’den stoper transfer etti

HABER - SELMAN GÜNEŞ

Spor 18.07.2023 10:01:00 0
Mardin 1969 Spor 1. Lig’den stoper transfer etti

Mardin 1969 Spor Barcelona ve Galatasaray’da oynayan Arda Turan’ın başında olduğu Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor’dan stoper mevkiinde oynayan 19 yaşındaki Mustafa Eren Damar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

TFF Spor TOTO 3. Lig 1. Grup ekibi Mardin 1969 Spor kadrosuna güçlü isimleri katmaya devam ediyor. Kırmızı lacivertli takım, Barcelona ve Galatasaray’da oynayan Arda Turan’ın başında olduğu Trendyol 1. Lig ekibi Eyüpspor’dan stoper mevkiinde oynayan 19 yaşındaki Mustafa Eren Damar’ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Direktör Rıdvan Sönmez’iz de katıldığı imza töreninde genç futbolcu Mustafa Eren Damar kendisini Mardin 1969 Sporlu yapan imzayı attı. Damar’ın Çorum FK’de de şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Rıdvan Sönmez, “Mustafa Eren Damar çok yetenekli bir stoper. Geçen sene güven veren savunmamıza bu transferle çok daha güçlü hale geleceğimize inanıyorum. Mustafa Eren Damar inşallah biz de de çok güzel ve başarılı bir sezon geçirecek. Kendisine tekrar ailemize hoş geldin diyorum.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Mardin 1969 Spor, iç transferde Kablan Kaya Tekin ile 2 yıllık , Emir Kireççi ile 2 yıllık , Deniz Özyeşiller ile 1 yıllık, Serhat Değer ile 3+1 yıllık ve Şiyar Sayyiğit ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.


Anahtar Kelimeler: Mardin . stoper transfer