Mardin 1969 Spor Başkanı Rıdvan Aşar’dan açıklama

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, bazı sosyal medya hesaplarında 'istifa edeceği' yönündeki paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı.

Spor 26.09.2023 08:44:00 0
Mardin 1969 Spor Başkanı Rıdvan Aşar’dan açıklama

Paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Aşar, “Bugün bazı sosyal medya hesaplarında çıkan paylaşımların bir doğruluğu bulunmamaktadır. Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun Mardin’de göreve başladığı günden beri Mardin 1969 Spor’un geleceği hakkında kendisiyle görüşmelerimiz devam etmektedir. Yapılan görüşmelerde Valimiz Sayın Tuncay Akkoyun, Mardin 1969 Spor’a hem kısa vadede hem uzun vadede destek sözünü vermiştir.

Mardin’e yeni stadyumun sözünü aldığımız bu haftada ayrıca stadyum bitene kadar takımımızı profesyonel üst liglerde tutmak için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini vurgulayan Sayın Tuncay Akkoyun, Mardin 1969 Spor’u daha ileriye taşıyacağını tarafımızı bildirmiştir.

Önümüzdeki zorlu fikstürde takımımızın zarar görmemesi adına ortaya atılan asılsız paylaşımlara lütfen itibar etmeyin. Mardin 1969 Spor nüfusu bir milyonu bulan bütün Mardinlilerin takımıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Mardin Başkanı Rıdvan açıklama