Mardin 1969 Spor Dağ'ın taziyesine katıldı

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Nasır Duyan, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular Mardinspor eski başkanı rahmetli Mehmet Dağ’ın taziye evini ziyaret ederek ailesine başsağlığı dilediler.

Spor 27.11.2021 06:29:00 0
Mardin 1969 Spor Dağ

Mardinspor'un tribün liderliğinden, takımın sahipsiz kaldığı zor dönemde kulübün başkanlığını bir süreliğine yapan ve geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden merhum Başkan Mehmet Dağ'ın anısına taziye ziyaretleri sürüyor.

Gönlünü ve yüreğini verdiği Kırmızı-Lacivertli formanın renklerine kimi zaman tribün liderliği kimi zaman da başkanlık yaparak, inandığı takımını biran olsun yalnız bırakmayarak, zor günlerde takımı için gecesini gündüzüne katan Mardinspor eski başkanlarından Mehmet Dağ, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle önceki akşam kalp krizi geçirerek vefat etti.


 
Aile kabristanında dün defnedilen merhum başkan için kurulan taziye yerine spor severler ile sporcuları da ziyaretleri sürüyor. 

Mardin 1969 Spor takımı ile takımın yöneticilerinden oluşan heyet, merhum için kurulan taziye yerini ziyaret ederek, acılı Dağ Ailesi ile Merhum Dağ'ın yakın arkadaşlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.

Taktir toplayan toplu taziye ziyaretinde takımı için zor dönemde başkanlık görevini üstlenen ve çeşitli fedakarlıklarda bulunan merhum başkanın anısına güzel bir vefa örneği sergilendiğine ifade eden merhum Mehmet Dağ'ın yakın arkadaşı Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yel, vefatıyla derin bir üzüntü yaşadıklarını söyledi.


 
Mehmet Dağ'ın Mardinspor için gecesini gündüzüne katıp, memleketin kahrını çeken ve yıllarca Mardinspor için beraberce yol arkadaşlığı yaptığını hatırlatan Mardinspor Taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yel, "Mehmet kardeşimiz için Mardinspor'un ve Kırımızı - Lacivertli renkleri yaşamındaki yeri çok ayrı ve önemliydi. Kıymetli kardeşim, değerli dostum Mehmet Dağ, zor dönemde takımı kimsenin sahiplenmediği dönemde sahiplenip, gecesini gündüzüne kattı. Zamansız vefatı hepimizi derinden üzdü. Mardinspor'a doyamadan gitti. Rabbimden kendisine rahmet acılı ailesine, yakınlarına ve Mardinspor camiasına bir kez daha başsağlığı sabır diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: Mardin ' taziyesine katıldı