Mardin 1969 Spor, Edirnespor maçı hazırlıklarına başladı

Mardin 1969 Spor , TFF 3. Lig 1. Grup 14. haftasında 10 Aralık Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadı'nda Edirnespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda yaptığı idmanla başladı.

Gündem 5.12.2023 09:24:00 0
Mardin 1969 Spor, Edirnespor maçı hazırlıklarına başladı

Mardin 1969 Spor , TFF 3. Lig 1. Grup 14. haftasında 10 Aralık Pazar günü Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda Edirnespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda yaptığı idmanla başladı.

 

Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar ile yönetim kurulu üyeleri  tesise gelerek antrenman öncesinde bir değerlendirme toplantısı yaptı. Kepez Spor  mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirten Rıdvan Aşar, takımın Edirnespor maçında mutlak galibiyet alması gerektiğini iletti. Alınacak bir galibiyetle ligdeki konumlarının daha da güçleneceğini belirten Aşar, herkesin  Edirnespor maçına konsantre olmasını istedi. 

 

Teknik Direktör Ender Alkan yönetimindeki idman koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlar tamamlandı. Kepez Spor ile oynanan maçta ilk 11’de görev alan oyuncular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktaladı. 

 

Mardin 1969 Spor, Edirne maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla devam edecek.