Mardin 1969 Spor İzmit'te çiçeklerle karşılandı

Marmara Mardinliler Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve dernek üyeleri Mardin 1969 Spor'u konakladığı otelde ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Spor 13.02.2022 08:30:00 0
Mardin 1969 Spor İzmit

Teknik Direktör Mehmet Akbulut yönetiminde ligin 22. haftasında karşılaşacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Mardin 1969 Spor,  dün İzmit’e gitti. Gittiği her deplasmanda şehir dışında yaşayan Mardinlilerin ilgi odağı olan kırmızı lacivertli takım İzmit'te de çiçeklerle karşılandı. 

Marmara Mardinliler Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve dernek üyeleri takımın konaklayacağı otelde takımı ziyaret etti. Güneri takımın Teknik Direktörü Mehmet Akbulut'a çiçek takdim etti. Belediye Derincespor maçı için takıma başarı dileklerini iletti. 

Mehmet Akbulut da Güneri'ye ziyaretleri için teşekkür etti. 

Öte yandan Belediye Derincespor Başkanı Eren Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri de Mardin 1969 Spor'u kaldığı otelde ziyaret ederek çİçek takdim etti. Belediye Derincespor Başkanı Eren Kazgan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ileten Mardin 1969 Spor idari menajeri Halim Duyan, sporun barış ve kardeşlik olduğunu söyleyerek sakatlıksız ve olaysız bir maç olması temennisinde bulundu.