Mardin 1969 Spor transfer avında

2.Lig ve 3.Ligdeki takımlar kongre ve yönetim oluşturma süreci yaşarken, sezon planlamasını erkenden yapan 3.Ligin yeni ekibi Mardin 1969 Sporda teknik heyet transfer komitesi Play-Off maçlarında oyuncu izleme avına çıktı.

Spor 15.06.2023 09:39:00 0
Mardin 1969 Spor transfer avında

Kariyerinde 6 şampiyonluk ve 7 Play-Off yaşayan teknik direktör Cevdet Uzunköprü, Kulüp başkanımız Rıdvan Aşarla birlikte gecemizi gündüzümüzü katarak başarılı olmak istediklerini söyledi.

2.Lig ve 3.Lig’de bir çok kulüp sezonun ardında kongre sürecini yaşarken, bazıları da yönetim oluşturamama tehlikesiyle karşı karşıya. 3.Lig’in yeni ekibi Mardin 1969 Spor’da ise farklı bir süreç işliniyor. Göreve devam kararı alan Başkan Rıdvan Aşar’ın ilk işi takımı şampiyon yapan teknik direktör Uzunköprü ile devam kararı olmuştu. İç transferi büyük bir oranda  tamamlayan ve yeni sezonun planlamasını yapan Mardinspor’da yeni sezonun kadrosu için teknik heyet ve transfer komitesi  Play-Off maçlarında oyuncu izliyor. Sezon içerisinde takip ettiği oyuncularla ilgili çalışmalar yapıyor.

“RIDVAN BAŞKAN FUTBOL CAMİASINA RENK KATIYOR”

Ekibiyle beraber Ankara’daki Play-Off maçlarını takip eden teknik patron Uzunköprü, yeni sezonda başarılarına bir yenisini eklemek istiyor. Başkan Rıdvan Aşar’ın heyecanıyla bu işe renk kattığını belirten Uzunköprü, “Başkanımız bu işi çok seviyor. Memleketinin adını en üst noktaya taşımak istiyor. Uzun yıllar futbol camiasına ve Mardin’e hizmet edeceğini düşünüyorum. Bugüne kadar 6 şampiyonluk ve 7 Play-Off yaşadım. Hepsi de değerliydi. Ancak Mardin’de başarılı olmak çok daha anlamlı. Çok güzel bir aile ortamımız var. Yeni sezonda herkes bizi izlesin” dedi.


Anahtar Kelimeler: Mardin transfer avında