Mardin 1969 Spor’da Çankaya maçı hazırlıkları başladı

Kırmızı lacivertli takım ligin 17. haftasında Ankara temsilcisi Çankaya Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Mardin temsilcisi ligin ilk devresinin son maçından 3 puanla ayrılarak devre arasına girmek istiyor.

Spor 15.12.2021 07:58:00 0
Mardin 1969 Spor’da Çankaya maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Mardin 1969 Spor ligin ilk devresinin son maçını Çankaya Futbol Kulübü ile deplasmanda oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına başlayan kırmızı lacivertli takım rakibi Çankaya’yı yenerek ligin ilk devresini galibiyetle kapatmak istiyor.


 
Teknik Direktör Mehmet Akbulut idaresinde 21 Kasım Şehir Stadı’nda çalışmalarını sürdüren futbolcuların moralli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Isınma hareketleri ve düz koşuyla idmana başlayan futbolcular dar alanda çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı.


 
Sakatlığı sona eren Alparslan Devlet Yüce ve Vedat Altaş takımla birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca sakatlıkları bulunan Burak Taşdemir, Abdulkadir Özdemir ve Muhammed Turan Taylak ile dişini çektiren Nezir Özer çalışmalara katılmadı.


 
Mardin 1969 Spor- Çankaya Futbol Kulübü ile 19 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadında karşılaşacak. Mardin temsilcisi 17 puanla 14. sırada bulunurken Çankaya FK. ise 19 puanla 13. sırada bulunuyor. Mardin 1969 Spor bu maçı kazanarak rakibini bir puanla geçmiş olacak. Çankaya maçı galibiyetiyle Mardin 1969 Spor’un play off şansı da artmış olacak.