Mardin 1969 Spor'da tek hedef galibiyet

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Mardin 1969 Spor ligin 5. haftasında Belediye Derincespor'u ağırlıyor. Mardin temsilcisi Kocaeli ekibini yenip ligteki ilk galibiyetini almak istiyor.

Spor 2.10.2021 21:45:00 0
Mardin 1969 Spor

Ligin ilk 4 haftasında 2 beraberlik ve 2 yenilgisi olan kırmızı lacivertli temsilcimiz, Belediye Derincespor ile kendi evinde karşılaşacak. 21 Kasım Şehir Stadı'nda oynanacak olan müsabaka yarın saat 13.30'da başlayacak. 
Kendi saha ve seyircisi önünde ligteki ilk galibiyetini almak isteyen temsilcimiz, Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor karşısında aldığı galibiyet sevincini ligte de sürdürmek istiyor. Ligte iki puanı bulunan Mardin 1969 Spor, 3 puan alarak taraftarını sevindirmek istiyor.

Mardin'de 4 eksik

Mardin 1969 Spor'da sakatlıkları bulunan Mustafa Coşkun, Ramiz Ok ve Beytullah Çamurlu kadroya alınmazken Ligin 4. haftasında rakibine yaptığı müdahale sonra  kırmızı kart alan Mustafa Aydoğdu kadroya alınmadı. 

Öte yandan TFF tarafından Aydoğdu'ya 3 maç ceza verildi.

Maçın hakemleri belirlendi

Mardin 1969 Spor ve Belediye Derincespor müsabakasında Deniz Kükrek düdük çalacak. Kükrek'in yardımcılıklarını Ahmet Deveci, Ahmet Fındık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil İbrahim Balsatan olacak.


Anahtar Kelimeler: Mardin ' hedef galibiyet