Mardin 1969 Spor’da transfer hareketliliği

2021-2022 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor’da iç ve dış transferde hareketli dakikalar geçti. Kırmızı lacivertli takım 13 futbolcuya imza attırdı.

Spor 27.07.2021 07:22:00 0
Mardin 1969 Spor’da transfer hareketliliği

 

2021-2022 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Mardin 1969 Spor’da iç ve dış transferde hareketli dakikalar geçti. Kırmızı lacivertli takım 13 futbolcuya imza attırdı.

İç transferde 8 futbolcu

Yeni sezonda beyaz bir sayfa açan Mardin temsilcisi Mardin 1969 Spor ismiyle ilk değişim adımını attı. Ardından takımın Başkanı Nasır Duyan, oldu. Yepyeni bir takım oluşturmak için düğmeye basan kırmızı lacivertli  yönetim geçtiğimiz saatlerde daha önce ön anlaşmaya vardığı 13 futbolcuya tek tek imza attırdı.  Mardin 1969 Spor iç transferde Rıdvan Sönmez, Nimet Kayaalp, Turgut Zengin, Vedat Altaş, Eren Yalçın, Sercan Yılmaz, Özgür Kazar, ve Yusuf Eren Aykız ile  nikah tazeledi.

Dış transferde de hareketli bir gün geçti

Mardin temsilcisi yeni sezona güçlü bir şekilde girmek için  dış transferde de harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’da sağ- sol açık pozisyonunda oynayan Ömürcan Karaca ile anlaşmaya vardı. Kırmızı lacivertli formaya sırtına geçiren Karaca, gelecek sezonda Mardin 1969 Spor formasını terleteceği için mutlu olduğunu ve Mardin’in kendi takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Abdulkadir yuvaya döndü

Geçtiğimiz sezon Mardin Fosfarspor’dan ayrılıp Siirtspor ile anlaşan forvet oyuncusu Abdulkadir Özdemir, bir yıllık bir ayrılığın ardından memleketinin takımına geri döndü. Yuvasına geri döndüğü için mutlu olduğunu belirten Özdemir, “ Forvet futbolcularının takımlarına en büyük katkısı gol atmak. İnşallah ben de yeni sezonda kırmızı lacivertli forma ile bol gollü bir sezon geçiririm. Tekrar burada olmaktan dolayı çok memnunum. Bana güvenip ve benim transferim için çaba sarf eden Mardin 1969 Spor yönetimine teşekkür ediyorum. İnşallah bana güvenen hiç kimsenin güvenini boşa çıkarmayacağım.” dedi.

Öte yandan; Mardin temsilcisi, sol bek pozisyonunda oynayan Hakan Albayrak ile el sıkıştı. Albayrak, geçtiğimiz sezon Karaköprübelediyespor’da oynuyordu. Mardin 1969 Spor, Batmanpetrolspor’dan kaleci İsmail Köroğlu ile anlaşmaya vardı. Çatalcaspor’dan sağ bek pozisyonunda oynayan Ramiz Ok da gelecek sezon Mardin 1969 Spor forması giyecek.


Anahtar Kelimeler: Mardin transfer hareketliliği