Mardin 1969 Spor’dan hakem Berk Sipahi açıklaması

Mardin 1969 Spor, Küçükçekmece Sinop Spor maçı öncesi hakem Berk Sipahi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 9.02.2024 23:19:00 0
Mardin 1969 Spor’dan hakem Berk Sipahi açıklaması

Mardin 1969 Spor, 11 Şubat Pazar günü 21 Kasım Şehir Stadı’nda saat 14.00’da oynanacak olan Küçükçekmece Sinop Spor müsabakası öncesi hakem Berk Sipahi’nin daha önce verdiği tartışmalı kararları hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin 1. devresinde 3. hafta maçında oynanan 52 Ordu Spor FK maçında hakem Berk Sipahi’nin verdiği tartışmalı kararları hatırlatan kırmızı lacivertli kulüp, şu açıklamada bulundu: “TFF 3. Lig 1. Grup 3. hafta maçında 23 Eylül’de oynadığımız 52 Orduspor FK müsabakasının hakemi Berk Sipahi’nin saha içerisinde verdiği skandal kararlar hafızalardan silinmeden bu sefer Berk Sipahi 11 Şubat Pazar günü oynayacağımız Küçükçekmece Sinop Spor maçı hakemi olarak atanmıştır.

Berk Sipahi’nin verdiği adaletsiz kararlar yüzünden iki puanımız haba oldu. Umarız, 11 Şubat Pazar günü saat 14.00’da kendi sahamızda oynayacağımız Küçükçekmece Sinop Spor maçında da Berk Sipahi’nin ‘tiyatrosu’ ile karşı karşıya kalmayız. Tek gayemiz iyi oynayanın bileğinin hakkıyla kazandığı. Hakem hatalarının konuşulmadığı adaletli bir maç olur. Aksi takdirde Berk Sipahi ve ekibinin yaşatacağı her türlü olumsuzluğa karşı hakkımızı sonuna kadar savunacağımızı bilinmesini isteriz.

Söz konusu maçı en az 6 kamerayla kayda alacağımızı ve yaşanılacak her türlü hakem hatasını görüntüleriyle raporlayıp gerekli mercilere sunacağımızı futbol kamuoyuna duyururuz!”


Anahtar Kelimeler: Mardin hakem Sipahi açıklaması