Mardin 1969 Spor'un başarılı futbolcusu Özkan, takım arkadaşından özür diledi

HABER SELMAN GÜNEŞ

Spor 24.10.2023 08:56:00 0
Mardin 1969 Spor

TFF 3. Lig 1. Grup 7. hafta maçında Mardin 1969 Spor'da attığı 1 gol ve penaltı yaptırarak takımının galibiyetinde büyük pay sahibi olan Ali  Kemal Özkan, maç esnasında takım arkadaşı Habip Akman'a karşı sergilediği hareketler yüzünden üzgün olduğunu belirterek özür diledi.

Sosyal medya hesabından ve kulübün resmi hesabından paylaşım yapan yetenekli futbolcu Ali Kemal Özkan, "Dünkü karşılaşmanın sonunda yaşanılan olaylar yüzünden üzgün olduğumu belirtmek isterim. Alacağımız galibiyetle ligdeki konumumuzu çok ilgilendiren bir maça çıktık. Bunun için hafta başından beri yüksek bir motivasyonla maça hazırlandım.

Kazanma arzusuyla bütün gücümü sahaya yansıttığımı herkesin bilmesini isterim. Ancak rakip yedek kulübesinden sürekli bana karşı tahrik edici cümleler sarf ediliyordu. Kanatlara geldiğimde rakip yedek kulübesinden 'Bunun bacaklarını kırın.' gibi cümleler kuruluyordu.

Ben de maçın verdiği stres ve adrenalinle, beni sakinleştirmeye gelen kardeşim Habip Akman'a soğukkanlılığımı kaybederek istem dışı davranışta bulundum. Çok pişman olduğumu belirterek başta büyük Mardin camiasından ve kardeşim Habip Akman'dan özür dilerim." dedi.

Tek amacının Mardin 1969 Spor'a katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Özkan, "Şartlar ne olursa olsun sakinliğimi koruyarak Mardin 1969 Spor'u daha ileriye taşımak için var gücümle çalışacağımı herkesin bilmesini isterim." açıklamasını yaptı.