Mardin 1. Amatör maçında Nusaybinli futbolcu teknik direktöre taşla saldırdı

Mardin 1. Amatör Küme Maçında karşı karşıya gelen Kızıltepe 47 Spor ile Nusaybinspor arasında oynanan liderlik maçının ardından kavga çıktı.

Gündem 13.02.2022 21:34:00 0
Mardin 1. Amatör maçında Nusaybinli futbolcu teknik direktöre taşla saldırdı

Mardin İstasyon Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Tesislerinde Mardin 1. Amatör Kume liderlik maçında namağlup olan 47 Kızıltepespor ile Nusaybinspor takımları karşı karşıya geldi.

İstasyon Mahallesi'ndeki spor tesislerinde Evsahibi unvanıyla Nusaybinspor ile Kızıltepe 47 Spor arasında oynanan liderlik müsabakası  gergin bir havada başladı. Maç 0-0 beraberlikle bitti. Maç boyunca devam eden eden gerginlik maç sonunda yerini taşlı kavgay baraktı. 
Saha dışında taraftarlar arasında taş  yağmuru yaşandı Taraftarlar sahaya girdi, Nusaybin Belediyespor'lu futbolcu ve yöneticilerin saha içinde karıştığı kavgada cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde Nusaybinli bir futbolcunun sırtı dönük olan Kızıltepe 47 Spor Teknik Direktörü Hasan Ablak'ta taş ile saldırdığı görülüyor. Kafasına darbe ala Ablak yere yığıldı. Ablak ve bir Kızıltepeli futbolcunun Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.