Mardin Atletizm Takımı Süper Lige Çıktı

Adana’da yapılan Turkcell Kulüpler Kros 1. Lig Yarışmalarında Mardin temsilcisi olan Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımı şampiyon olarak Süper Lige çıktı.

Spor 28.01.2024 12:41:00 0
Mardin Atletizm Takımı Süper Lige Çıktı

Turkcell Kulüpler Kros 1. Ligi final ve U18-U20 eleme kademesi yarışları,Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park’ta 7 kategoride gerçekleştirilen yarışlara 288 sporcu katılırken, yarışlarda 7,5 kilometrede Mardin temsilcisi olan Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımı’ndan Ömer Alkanoğlu büyük erkeklerde birinci oldu. İkinci ise yine Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımı’ndan Ahmet Alkanoğlu olurken, 3’üncü ise Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Azat Demirtaş oldu.

Büyük kadınlarda ise; Siirt Gelişim Spor Kulübü’nden Gamze Altuntaş birinci, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden Dilan Çukurçam ikinci, Muş’tan bireysel olarak katılan Berfin Barışer de üçüncü oldu.

Mardin temsilcisi olan Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımı aldığı şampiyonlukla Süper Lige çıktı. Yarışmaların sonraki etabı 6 Mart’ta Kocaelinde, finali ise 16 Mart’ta Antalya’da yapılacak.

Mardin Valiliği; Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımı’nın başarısını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile tebrik ederek, şu açıklamayı yaptı: “Atletizmcilerimizden büyük başarı. Adana’da yapılan Turkcell Kulüpler Kros 1. Lig Yarışmalarında Margenç Spor Kulübü Atletizm Takımımız Şampiyon olarak Süper Lige terfi etmiştir. Başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, Süper Ligde başarılar dileriz.”


Anahtar Kelimeler: Mardin Atletizm Takımı Süper Çıktı