Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Kahraman: Esnafımız her şeyin farkındadır ve sabırsızlıkla 14 mayısı bekliyor

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, “Esnafımız her şeyin farkındadır ve sabırsızlıkla 14 mayısı bekliyor.” dedi.

Politika 2.05.2023 10:27:00 0
Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Kahraman: Esnafımız her şeyin farkındadır ve sabırsızlıkla 14 mayısı bekliyor

Bağımsız Adaylık başvurusu yaptığı günden beri Mardin’de büyük bir teveccühle karşılana Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, seçim için saha çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi’nde esnafı ziyaret eden Mehmet Vejdi Kahraman, Mardin Aşkıyla, bağımsız bir ruhla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Kahraman, “Yeni Güne Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezini ziyaret etmekle başladık. Sayın Şerif Öter ve yönetim kurulu ile bir araya gelerek genel gündemi ve son gelişmeleri istişare etme fırsatı bulduk. Gayet verimli geçen istişaremizde bizleri ağırladıkları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Esnafın sıkıntılarının ne olduğunu çok iyi bildiklerini  vurgulayan Kahraman, ” Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezi yönetimini ziyaret ettikten sonra ticaret merkezimizin kıymetli esnafını ziyaret ettik. Esnafımız her şeyin farkındadır ve sabırsızlıkla 14 mayısı bekliyor. Bütün esnafımıza göstermiş oldukları ilgi için teşekkür eder, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” diye konuştu.